Скопјанката Сандра е најубава жена во Евро – Азија

Синоќа во Анталија, Турција се одржа изборот за убавина „Queen of Euroasia" за 2017. Победничка на овој престижен избор е претставничката на Македонија, дваесет и пет годишната Сандра Стефановска од Скопје.

Овој успех таа го постигна во конкуренција на 40 девојки, од исто толку држави од Европа и Азија, со едногласна одлука на петнаесетчкената жирикомисија.

Поврзани

Најнови вести

Коментари