Овој тест на личноста ќе ви открие што ви треба во љубовта и што барате, без воопшто и да сте свесни за тоа…

Заљубувањето е прекрасна работа, особено на почетокот… Каков си кога сакаш некого? Дали сакате да држите се под контрола или би сакале некој да ве држи како капка вода на дланка?

Постојат тестови за личноста дизајнирани да ни дадат одговори на многу прашања за нашите емоции и потреби.

Добро погледнете ја следнава слика и запомнете што прво забележавте:

 

 

Ако гледате машко лице…

Ако првото нешто што го забележувате е машко лице, на прво место барате почит. Искрени сте во врските, прилагодливи, но на партнерот сте му многу интересни бидејќи оставате простор за мала мистерија. Сакате партнерот да ве разбере и прифати.

Ако видовте човек во капут…

Склони сте кон тажни емоции, нерасположение, немате многу волја… Затоа ви треба некој заљубен кој ќе ве „држи“, ќе ве расположи, ќе дојде кога ќе паднете, но и ќе ве научи да ги цените малите нешта кои живот значат.

 

 

Ако гледате две жени во бело …

Тогаш сте малку исцрпени од врските во кои не сте се нашле. Тврдоглави сте во љубовта, најчесто имате контрола над животот, но и потајно сакате да живеете во пар, бидејќи така би се поделил вашиот товар… Барате некој на кому ќе можете да се потпрете и кој ќе ве поддржи.

Ако сте виделе волшебник …

Многу сте заинтересирани за иднината, но и за учење како да го подобрите сегашниот момент. Сакате да работите на вашите врски, но она што ви треба најмногу е да си одговарате со некого на духовно, а не на физичко ниво.