Мажите на Редит  биле запрашани што научиле или откриле некои работи дури откако започнале да живеат со жена. Дадени биле повеќе од 14.000 одговори, а еве дел од нив.

  1. Научив дека бањата може да мириса на сапун, цвеќе и кокос.
  2. Миењето на косата и туширањето се очигледно две различни работи.
  3. Ако оставам нешто во кујна, тоа ќе биде фрлено. Ако остави нешто таму, тоа е местото каде што треба “.
  4. Постои погрешен начин да се пружува облеката за да се исуши
  5. Откривате колку храна навистина може да собере во фрижидерот
  6. Толку лошо ја полнам машината за миење садови што ми е забрането да го правам тоа повеќе
  7. Никогаш не можете да имате премногу перници, чаршави и ќебиња
  8. Колку и да го чистите подот, се уште ќе има коса.
  9. Џебовите на женски пантолони се реткост
  10. Цел живот погрешно перев облека