Зголемените цени на горивата  привлекуваат големо внимание во јавноста, но кога задник ќе се појави во кадар, цените се прилично тривијална работа.

На социјалните мрежи хит стана прилог на телевизијата „Ел Хералдо“ каде додека новинарката известуваше за повисоките цени на горивата во Мексико.

Таа зборуваше за проблемот со цените пред една од бензинските пумпи, но, нешто друго го привлече вниманието на камерманот гледачите.

Камерманот одеднаш докусот наместо кон новинарката го помести кон скудно облечена девојка како влегува во рамката како оди по улицата..

Написот предизвика бројни позитивни реакции, но и смеа кај гледачите и корисниците на социјалните мрежи поради „неочекуваните детали“