Безбедносните камери снимиле неверојатна сцена на крстосцина: мохахиња стоела покрај коловозот и чекала автобус, а два автомобили за малку ќе ја убиеле.

И иако жолтото возило (погледнете го видеото) кое се обидело да го одбегне сударот, со огромна брзило јурело кон неа, таа малку се помрднала и буквално заради овој свој гест завршила без ниту една гребаница.

За жал, возачот на автомобилот е тешко повреден. Погледенете го инцидентор: