Па ни лупнаа полициски и не само тоа више ништо не работи. Како ќе се живее не знам, али ај сега да не драмам… кај времево депре, да не мрачам и ја одозгора. Него шо ми се деси викендов …

Бев излезена со некои пријатели кои као шо и обично се дешава – еден оди десет води, си имаа донесено по некој свој. Мојот “нов пријател” одма си го пикирав… само чекав ситуација за знак. Не дека требаше многу… А и брзо добив инспирација. Пијачките у мене работеа 200 на саат…, а и коа пиеш ко да ти е задња. Плус и викендов уште важеше она до 21.

Смислив пеколен план и едвај ја дочекав приликата – нешо потстанав као демек ќе цупкам у место, па му се потпикнував така… Се поблиску и поблиску и дур му се врткав осетив као малиот му се буди. Време беше за непристоен предлог!

Излегов прва. Дочекав погоден момент да се брцнам у машко веце, кога ете ти го се појави. Време за муабет немавме. Пошо влегов прва веќе бев седната на капакот од шолјата. Со едната рака го зграпчив за газето, а со другата му го галев стапот преку панталоните… Осеќав како расте и расте…

Полека му го откопчав шлицот и му го ослободив. Прво само нежно го љубев, па полека продолжив… Не му требаше многу за да сврши.

А јас… Јас направив таква акробација шо мислам дека сега некој и пари да ми дава нема да ми успее. Али важно тогаш успеа и не само шо боље јазик не сум осетила мислам дека и не се обрукав пред типот шо дојде као да моча али мастурбираше пред врата со порно перформанс у живо…

Ме пали коа знам дека некој ме гледа коа свршавам…