Исповед:

Се вратив дома после ноќната смена и се шокирав кога видов со кого спие мојот маж...

Љубовната измама секогогаш, без исклучок, е болна, а кога ќе се случи со некој од истиот пол, шокот е уште поголем. Читателка на британскиот Mirror се пожалила во писмо за тоа со кого го затекнала својот сопруг после враќањето дома од ноќната смена.

Љубовната измама секогогаш, без исклучок, е болна, а кога ќе се случи со некој од истиот пол, шокот е уште поголем. Читателка на британскиот Mirror се пожалила во писмо за тоа со кого го затекнала својот сопруг после враќањето дома од ноќната смена.

Сопругот неодамна излезе додека јас работев во ноќната смена. Кога се вратив дома, го пронајдов како лежи покрај друг маж, на нашиот брачен кревет. И двајцата спиеја, па ми беше премногу страв да го разбудам, бев во прилично голем шок и не би знаела што да кажам, па заминав од домот и преспав кај пријателка, ја започнала својата приказна несреќната жена.

Таа додала и дека после тоа повеќе не му се приближила на сопругот и открила дека ѝ е страв за да му се спротивстави.

Дали тоа тој ме изневери со маж? Што да правам? – се прашува таа.

Советничката од Mirror, Kолин, ѝ кажала дека сепак не постои никаква алтернатива освен да поразговара со него, како и тоа дека не може да се прави дека не видела ништо и за сега постојано да биде загрижена.

Можно е да бил излезен со пријател, да испил малку повеќе и буквално откако се вратиле да паднале во креветот. Или може и да биде и тоа на коешто најпрво сте помислиле – дека спиел со тој маж. Да сум на ваше место, би му кажала дека не сте го разбудиле бидејќи сте биле во шок и дека поради тоа не знаете што сега да мислите, напишала советничката.

Таа додала и дека жената на својот сопруг би требало да му каже дека е загрижена бидејќи има афера со маж или затоа што е бисексуалец, и така да се соочи со неговиот одговор.

Знам дека е непријатно и дека се плашите дека нема да го добиете одговорот на којшто се надевате, но тоа е и единствениот начин да продолжите понатаму, заклучува советничката.

Поврзани

Најнови вести

Коментари