Саудискиот крал доживеа шок во Москва: Погледнете каков малер го затера на аеродром

Претседателот на Русија Владимир Путин го угости саудискиот крал Саламан во Москва, првиот саудски монарх кој дојде во посета на Русија.

Меѓутоа посетата на кралот Саламн го одбележи малер кој се случи при слетување на рускиот аеродром Внуково.

 

Кога кралот излезе од авионот и стапна на подвижните скали тие наеднаш престанаа да работат.

Збунетата придружба се вознемири, не знаејќи што да прави, а кралот по залудното чекање скалите да се придвижат, сепак одлучи полека да тргне во придружба на своите соработници.

Поврзани

Најнови вести

Коментари