Една неименувана Британка се заглавила во лулашка наменета за деца. Имено, девојката заедно со другарка и дошле во детскиот парк и сакајќи да се потсетат на детството решиле да ги испробаат реквизитите.

Е ама, нели се вели – ѓаволот ни ора ни копа, па наместо да се забавува направила проблем. Се заглавила во лулашката, па напомош дошле четворица поржарникари кои на крајот успеале да ја одглават.

И да, можеби не успеа да си поигра, ама затоа стана славна зашто нејзиното видео на Тик Ток е погледнато неверојатни 23 милиони пати.

 

@crazyhorses35

My partners daughter stuck in a [email protected] #viral #swings #fyp #stuck #firebrigade

♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song – Tiktok Remix – Tik tok