Кога ќе те стигне казната

Сакал да ја запроси, ама дознал дека го изневерува

Делувало дека се ќе биде совршено, но тогаш момчето потполно ја завртело приказната

Типот решил да ја запроси својата девојка и тоа пред пријателите додека заедно биле на вечера, но она што не го очекувала е дека тој пред запросувањето всушност ќе дознае дека го изневерила и ќе се обиде да и се одмазди. "Вљубениот" станал пред сите и почнал да објаснува зошто сака живототда го помине со неа. Со насмевка на лицето тргнал кон својата сакана и почнал:

"Многу те сакав, те запознав и со мојот син и планирав да го поминам животот со тебе", го почнал говорот вадејќи го прстенот, и тогаш... Тогаш всушност следувало вистинското изненадување...

"Но... тогаш дознав дека ме изневеруваш. Да, Крис се ми кажа", рекол и ја треснал со кутичето во кое всушност требал да биде вереничкиот прстен...

Поврзани

Најнови вести

Коментари