Како да одите по снег?

Русокоса советува како во штикли да одите по снег и мраз

Видеото е тука само за да покаже како не треба. Или не?! На самиот старт да се разбереме немаме ништо против русокосите, напротив. Впрочем, видеово во прилог е доказ дека сите вицеви за русокосите се измислени од љубомора. Само од љубомора!

Во поучново видео видовте како се оди по снег и мраз, а богами како треба да се облечете за да се заштите од студот. 

Значи, насмевка на лице, кожен аутфит и највисоките можни штикли на нозе па на мраз!

Поврзани

Најнови вести

Коментари