Ова неверојатно видео доаѓа од Русија, поточно од една тамошна полициска станица.

Имено, мажот добил идеја за бегство и тоа преку прозор. Во реализацијата малку недостасувало да го подзапрат двете полицајки кои му се нашле на патот, ама само го подзабавиле.

Двете го фатиле за панталоните и почнале да го влечат, но наместо да го запрат, само му ги соблекле,  а затвореникот по гаќи на крајот успеал во намерата.

Погледнете како изгледала оваа урнебесна сцена: