Вознемирувачката приказна доаѓа од Хондурас, а медиумите тврдат дека едно 15-годишно момче наводно го запоседнале демони додека ја играл видеоиграта Free Fire.

Во вавата теорија верува и неговото семејство кое во јавноста објавила две шокантни видеа. Во нив се гледа како момчето е врзано од глава до пети, и опкружено со лица кои се молат за искупување на неговата душа, пренесува порталот Ту нота.

Идентитетот на момчето не е објавен, а нема ни информации дали “молитвите“ вродиле со плод или случајот е предаден во рацете на лекарите.

Имајте на ум дека снимките се прилично вознемирувачки: