Се си оди по ред, по куќен ред нели

Прво кај мене во кревет, па потоа кај мене под кирија

Двајца газди на станови кои како кирија, наместо пари, барале секс услуги од двојно помлади потстанарки . Откако беше откриен и посрамотен, споменатиот Мајк рече дека „се преправал дека е газда и дека пишувал роман за чии потреби сакал да направи истражување за злупотребата на жените во Велика Британија". Еве го видеото од овој прилог.

Поврзани

Најнови вести

Коментари