Во октомври минатата година, се прошири веста за убавата продавачка на мандарини, поради што многумина се најавија дека преминуваат на здрава исхрана бидејќи купувањето на нејзиниот штанд беше вистински празник за очите.

Нејзината природна убавина и облини привлекоа многу клиенти, особено машка популација, подобро од каква било реклама или скапа маркетинг кампања.

По оваа вест, Кристина се смени целосно. Таа веќе не продава мандарини, целосно е посветена на својот изглед, а многумина веруваат дека таа навистина претерала во тоа.

Таа објави бројни фотографии на социјалната мрежа Инстаграм, и со новиот изглед, по бројните интервенции, а многу нејзини верни следбеници се обединети во проценката дека сега изгледа некако „вештачка“, и дека порано била многу поубава.