Американската полиција започна истрага откако филм за возрасни беше прикажан во живо на телевизија за време на временската прогноза.

Имено, тој одеше во позадина на екранот зад водителката на програмата додека таа се обидуваше да ја пренесе веста за временската прогноза.

Во моментот кога водителката Мишел Бос им рече на гледачите дека „убавото време не може да трае вечно“, зад неа започна филм, кој ги остави сите гледачи во неверување.

Сцените од филмот беа прикажани околу десет секунди, на што водителката не обрнуваше внимание.

Полицијата потоа добила стотици повици од граѓани, па започна истрага.