Ги спобудалела соседите со прегласен се*с.

Танки ѕидови и гласни соседи никогаш не се добра комбинација, а кога тука се замеша и се*сот, се случува тотален хаос.
Сигурно на сите барем еднаш им се случило дека неможат да спијат бидејќи нивните соседи гласно водат љубов.

И што ќе направите?
Токму тоа направиле бесните соседи кои повеќе неможеле да слушаат акција која трае цела ноќ.
На нив особено им сметал начинот на кои во налет на страстите се “огласила“ нивната сосетка.

“Дали би биле љубезни во глува ноќ да не стенкаш како зак*ана св*ња додека се е*еш! На сите ни е преку глава од тоа! Потпис: Соседите…

Анонимната девојка оваа порака ја објавила на Твитер со коментар, но набрзо потоа ја повлекла:

“Мислев дека звучам како природна есенција на секоја жена, но изгледа другите не мислат така“.
Следеле мноу различни коментари, а девојката потоа додала:
“Колку и да се шегувам поради ова, многу сум свесна за своето однесување и многу ми е непријатно поради тоа“

Сепак на крај следел одговор со кои ги одушевила повеќето следбеници

“Да ја формулираа порака нешто поразлична, ќе чуствував виновна, а вака сега им ветувам: Следниот пат ќе бидам уште погласна“.