Преку ден примерни - навечер се нудат за 500 денари

Девојките денес за жал се повеќе се занимаваат со најстариот занает на светот, проституцијата. Млади студентки го нудат своето тело за 500 денари.

Според последните истражувања во Србија, проституцијата буквално цвета и зема се поголем замав.

„Последниве години расцвета проституцијата во Белград. Некои така заработуваат за живот, а некои студентки го прават тоа за забава и џепарлак. Тие преку ден се примерки студентки, а навечер го даваат телото за 1.000 динари', велат експертите и психолозите од Србија.

Девојките се согласуваат да имаат секс во автомобил, во станови или каде и да е потребно за мала сума на пари.

Поврзани

Најнови вести

Коментари