Водител полудел во емисија (Видео)

Пред камерите ја нападнал колешката со ножици и и го исекол фустанот!

Она што Хуан Медио среде емисија и го направил на колешката Ева Руиз долго ќе се прераскажува

Во Шпанија се кренала огромна бура откако среде емисија Хуан грабнал ножици и и го "средил" фустанот на колешката Ева. Иако се делувало како да е догоорено, сепак Хуан претерал, а освен што и го исекол фустанот сакал да ја остави и без долна облека. 

Се било само одмазда затоа што во една од претходните емисии Ева му ги исекла панталоните, додуша не биле на него. На адресата на ТВ-станицата стигнале илјадници реакции од гледачитре, а Медио бил принуден јавно да се извини заради своето бизарно однесување. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари