Поубавата двојничка на Карлеуша (ФОТО)

Мирела е атрактивна русокоса од БиХ која на тамошните медиуми им стана интересна поради,неверојатната сличност со Јелена Карлеуша.

Покрај русата коса,овие две дами се слични и по модниот израз,а на Мирела не и пречи споредбата со ЈК.

-Ја обожувам Јелена и навистина ми ласка што не споредуваат,а јас само велам,дека ни се совпаѓа модниот стил.

Поврзани

Најнови вести

Коментари