Тажно…

Марина Туцаковиќ, починала од канцер.

Никгаш не дозволи болеста да ја дефинира, но често по нејзините објавуви на социјалната мрежа Инстаграм можеше да се види колку од целата нејзина ситуација тешко и паѓаше.

Последното јавување на Марина на Инстаграм има црна позадина, а зборуваше за луѓе кои заминале од нејзиниот живот:

– Престани прв да се јавуваш и ќе видиш колку мртви цветови си полевал – објави тогаш Марина.

Еве како тоа изгледаше: