Сите заинтересирани нека остават контакт во инбокс

Поштен од Македонија бара девојка за одмор на Канарски острови, се платено – Има само еден услов и предуслов!

На социјалната мрежа Фејсбук се појави интересен оглас во кој младо момче бара девојка за заедно да одат на Канарските острови со подмирени трошоци за пат, престој и плус 400 евра џепарлак.

Како што вели тој не очекува ништо од девојката и тоа го прави само поради инат на поранешната девојка. За себеси вели дека нема никаква маана и е пристојно момче, а за тоа можете дури и да се распрашате. Предност е доколку девојката е бринета и е од Битола или Прилеп, а единствен услов е таа да не е „ВМРОВКА", бидејки како што вели не сака да слуша патриотски муабети на одмор.

Останува да видиме дали ќе најде совршена партнерка за на одмор.

Поврзани

Најнови вести

Коментари