Со типов се плеснавме еднаш, така поодамна. Додуша у кола, ама ич не беше лошо. А у ова време кога нема шо да се праи и кај да се иде, баш често листам по именик и си барам жртви. Не за друго да не ме убие монотонија. И така неколку дена нешо се кршеше у мене дали па да му се јавам.

Следуеа низа размислуења, консултанции со виши инстанци и нормално одлуката после целовечерно состанчење и јадање со алапачи падна. Реприза! Али овојпут не у кола.

Морав да го пробам лангзам. Да проверам дали малиов е уште у форма или впечатокот ми се напраи од тоа алкохолот! Се чувме и уше не можам да поверувам каква идеја ми даде.

Вечера под маски. Шо да не!? А и баш сакав да го видам у друго издание освен она умисленоно, еј некое си советниче у индијански костим … Да не ти се веруе.

Расчистив терен, зготвив нешо ептен вкусно и стокмена од глава до пети, облечена ко француска собарица, со прашко у руки, бесна штикла и мрежасти чарапи чекав да ми стигне пијачката. Се појави облечен ко индијанец со вино у руки. Гарант се пресоблакал у влез да не го види некој по улици, али нема врска важно топ беше. Жими се. Ко шо е онака згоден и црномањаст, така распојасан до половина изглеаше ко вистински.

Уше коа ме виде на врата ми беше јасно дека би ја рипнал вечерата, али се стаивме у филм и се праевме луди демек јадење никад не сме виделе. Јадев, али пред очи ми беше сликата со која заврши моето порно минатиот пут. Знаев дека и него му се сака и пошо више не ми се глумеше лудило потстанав да забришам со прашкото.

Се моткав околу столицата на поглавицата, масата… следната ствар знаев дека ќе запали. Се поднавалив да го забришам двоседот и да му покажам што пропушта. Не му требаше долго да ме зграпчи од позади. Му беше тврд и набрекнат. Го почувствував на клиторисот и кога мислев дека ќе влезе, се наведна и лакомо почна да ме лиже. Ме лижеше и ебеше со јазикот.

Мислев дека се ми се топи меѓу ногите. Се завртев и седнав на двоседот. Го лижев од горе до доле. Го бакнував и примав подлабоко. По неколку минути се спушти доле и го почувствував цел. Влегуваше и излегуваше се побрзо. Се посилно… Траеше и траеше… Ме зема од страна и додека едната рака му беше залепена за цицките со другата ми го мазеше клиторисот… Следното на што се сеќавам беше желето на мојот стомак и борбата за воздух…

Поглавицата остана без здив, а собарицата имаше работа. Следуваше втора тура средуење…