– Би го замолил чесниот човек кој вчера овде на паркинго закачил рено клио и оставил пари за штетта, ао поворно го види овој автомобил на паркингот да остави број на телефонот на бришачот, гласи дел од пораката оставена на дрво, а која на почетокот личи на сите останати кои сме ги виделе по интернет.

Но, всушност не е така! Кога ќе ја прочитате до крај ќе сфатите дека оваа порака ја враќа вербата во луѓето и е доказ дека се уште постојат луѓе, ама од оние чесните и вистинските…