Поради овој детаљ на фустанот на водителката емисијата прекината, а таа добила отказ

Една од најпопуларните водителки во Кувајт, 29-годишната Амал Ал Авади, водителка на многу познат квиз, се соочила со неверојатно обвинување.

Таа како и секогаш се појавила подготвена за својата работа, но овој пат била дочекана со критики бидејќи била облечена непиркладно за Рмазан.

Емисијата била прекината, но Амал не знаела во што погрешила ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари