Кевин Весли (39), мотивациски говорник од Северна Каролина, живее, како што вели тој, во среќна врска со две жени, а за да бидат работите уште почудни, едната е неговата поранешна сопруга.

Кевин  се залага за односи со повеќе партнери, но забележува дека е потребен голем напор за да бидат среќни сите три страни.

Кевин ја запознал својата поранешна сопруга Џејми Тене во црква, а двајцата биле во брак 13 години, пред да се разведат во 2015 година.

Двајцата признаваат дека главната причина за разводот е тоа што постојано се расправале и на крајот ситуацијата стана неподнослива и Весли одлучил дека е време секој да тргне по својот пат.

Како и да е, Кевин долго време сонувал за врска со две жени, и на крајот успеал да ја направи реалност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Wesley (@kevinwesleybe_rise)

На почетокот на 2020 година, Весли ја запознал Лејси Ле Бо. Тој веднаш и дал до знаење дека сака да направи љубовен триаголник.

Пред и предложил и бившата и таа се согласила бидејќи, како што објаснува, ја привлекувала нова можност да ја оживее својата врска.

Кевин договорил средба со нив и ги оставил жените да се договорат.

Тоа, се разбира, значи добра организација. Со цел сè да биде прилично поделено, тројцата имаат добро воспоставена рутина: Кевин се гледа Џејми во понеделник и вторник, среда и четврток се резервирани за Лејси, а тројцата ги поминуваат останатите три дена заедно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Wesley (@kevinwesleybe_rise)

За да не ги повреди чувствата на своите сопруги, Кевин се грижи да не покажува премногу наклонетост кон ниту една од нив во јавноста.