Урнебесно (видео)

Полицаецот кој сакаше да биде Роки, ама само сакаше...

Секој фраер после култниот филм со сигурност посакал барем еднаш во животот да биде Роки

Така и овој полицаец од Велика Британика решил да се проба во сцената од филмот "Роки".

Но кога сакал да се качи по скалите во стилот на Сталоне во култниот филм му се случил еден пех.

Додека фраеров трчал по скалите, а во позадината се слушала музиката од филмот, се сопнал, па така се "распослал" по бетонот, што кога ќе го видите жал ќе ве фати.

Погледнете како изгледа култната сцена со полицаец во лет во главнаа улога

Поврзани

Најнови вести

Коментари