Трагедија

Починале додека имале секс во автомобил

Јевгенил Чернов и Јана Круичкова порнајдени биле мртви во автомобил, а истражувачите на овој случај велат дека 22-годишниот пар водел љубов на задното седиште од автомобилот кој бил паркиран крај езерото.

Јевгенил Чернов и Јана Круичкова порнајдени биле мртви во автомобил, а истражувачите на овој случај велат дека 22-годишниот пар водел љубов на задното седиште од автомобилот кој бил паркиран крај езерото. Семејствата ги пријавиле како исчезнати, а ситуацијата за жал, завршила трагично.

Менувачот бил оставен во положбата N (Neutral), односно во „празен ход". Нивните страсти колку го треселе автомобилот што полека влетал во езерото, без шанси за спасување.

Потонале и се удавиле, а шефот на рускиот истражувачки кратко изјавил дека автомобилот бил извлечен од езерото, а во него биле пронајдени телата на двајца млади луѓе.

Поврзани

Најнови вести

Коментари