Откако го продужија полицискиов и затворија кафани, значи паднав у депресија. Нит има шо да се прај нит кај да се иде. А ми здосади бе и да се замарам со шупаци… И таман мислев да го викам оној бившион (јеби га коа се нема боље ќе бараш бивши), стигна покана за викенд у Маврово. Нема боље. Дефинитивно мора да си го вратам душевниот мир и бојата у лице.

Додуша ако не фатеа го јадевме по 2000 евра казна, ради групирање… Бевме – тројца дечки и три жени, плус домаќинот. А домаќинот- капка! Згоден фраер, со добра зимска опрема и уште боља вила…! Ова не смее да помине незапазено.

И направив план: рано стануење, шетање на чист ваздух, вечерни седенки, чајче со рум, партија карти, партија шах и флерт пред оганот. Со сите мои женски адути се потрудив домаќинот да не остане рамнодушен. Не требаше дугачко. Втората вечер воздухот и виното си го напраија своето. Се појави на вратата од соба со некој глуп изговор, кој не го памтам, али добро памтам дека ја ко глупача само се окезив и без збор му напраив место на креветот.

Планината си го напраи своето, руката дивљачки почна да му шета по моето тело. Можда очекуеше да му се спротивставам, али уместо тоа само му помогнав полесно да дојде до она што го тражи.

Ги подраширив нозете и му напраив пут до вагината. Ми пријде отпозади.. ме галеше и љубеше и ми ги масираше цицињата.. полека почна да увлекуе..прст по прст. Додека он ме ебеше ја све више се навалажнуев.., речиси свршив. Али тоа не ја угаси мојата желба…ги извади прстите и ги излижа, слатко ко дете. Се спуштив доле и гледајќи го у очи му пријдов полека.

Го проголтав целиот, од главата до јајцата, го лижев како лижавче, а он дишеше тешко, секој мој покрет го водеше до врхунац . Ме повлече, ме љубеше… страсно… и брадавиците и вратот и стомакот. Ми го стави, го наби до крај, а ја се поткренав и почнав да мешам со куковите … го вадеше и ставаше…се посилно и побрзо. Ми ги стави нозете на рамењата и по незнам кој пут го осетив у мене. Го извади, па ај со залет ми го стави…напраи неколку брзи покрети и пак е од почеток…тоа ме полуде.

Рацете ми беа на клиторисот… го стискав јако.. легна на грб, а ја се подигнав и почнав да се набивам. Се наслонив на неговите нозе и се наместив у чучечка положба. Сега имаше добар поглед на мојата вагина. Тој поглед го полудуеше, ги затвори очите и покуша да ја врати концентрацијата…дишеше тешко додека ја потскокував. Со палецот ми го триеше клиторисот…и двајцата дојдовме до границата коа више не можевме да издржиме. . мускулите почнаа да се стегаат и грчат.

Се набив уште еднаш, длабоко и долго…и свршивме..јако… пропратено со крик, толку силен што почна да ми зуи у ушите. Им зазуело и на другите у куќата. Не умреа од заебавање. Али нема везе… Ова беше добар викенд, мелем за моето нарушено психичко и ослабено физичко здравје.

И дефинитивно планината ми ја врати бојата у образи и сјајот на лице. А богами и добро ме освежи у оваа карантинска очајна фаза.