Видео +18

Пиштол гол ја преплива Фонтана ди Треви во Рим!

Ова момче од Италија решило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно гол да ја преплива, додека туристите ја гледале неговата егзибиција 

Во видеото снимено од туристите се гледа како момчето опуштени си плива и ужива во фонтаната, додека луѓето се смеат гледајќи го. На крајот доаѓа до другата страна на фонтанат и станува без прблем што на себе нема никаква облека. 

Потоа излегува од фонтаната каде го чека полицаец. Иако навидун мирно продолжува во придружба на полицијата, според италијанските медиуми, се обидел да побегне и притоа повредил полицаец.

Погледнете: 

Поврзани

Најнови вести

Коментари