Видеото е снимено пред клуб во Шпанија, а во него се гледа момче во алкохолизирана состојба како провоцира тип од обезбедувањето.

После опомената да престане со провокациите, како што се гледа во видеото, момчето продолжи, па дури и неколку пати го допре типот од обезбедувањето, кому по некое време очигледно му пукна филмот.

Погледнете како треска од земја тип кому не му е до зафрканција. Малиов падна и не мрдна: