Погледајте во дланките: Тие откриваат каква ви е љубовната судбина!

Линијата на левата дланка е повисоко поставена, оваа личност не сметаат дека "вистинката љубов" е услов за среќен живот...

Погледајте го партнерот во дланките, и можете да откриете каков е во љубовта.

Линиите се на исто ниво

Ако вашиот партнер има линија на љубовта на исто ниво, тоа е одлична вест, бидејќи тоа значи дека се наклонети кон сериозна врска, не авантури. Рационални се и не сакаат брзи промени животни одлуки. Во прашање е сензибилна личност со пријатен карактер, и важно им е мислењето на околината.

Линијата на левата дланка е пониско поставна

Личноста со ваква линија на љубовта бираат по возрасни партнери, бидејќи самите се стари во душата, помудри од своите врсници. Во прашање се личности кои се одлични партнери, романтични се, но не обрнуваат внимание на социјалните правила. Често се водат по шестото чуло и интуиција наместо со разум, и секогаш носат вистинска одлука.

Линијата на левата дланка е повисоко поставена

 

Oваа личност не брза да влезе во сериозна врска, и не сметаат дека е "вистинката љубов" е услов за среќен живот. Меѓутоа, кога конечно ќе одлучт да се скрасат покрај една личност, обично бираат помлади партнери, а често и од различна националност. Нив ги привлекува изгледот, а не карактерот на партнерот. Многу се сигурни во себе и независни. Ако дојде до раскинување или развод, лесно тоа го надминува и продолжува понатаму.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари