Izza

Вели дека порано се трудела да ги задоволи сите и дека и било многу важно што мислат другите за неа, но сега тоа го надминала. Затоа, вели таа, не и е грижа што мисли нејзиниот поранешен за нејзиниот потег, бидејќи се чувствува добро за начинот на кој му се одмаздила.