Патник вклучи камера додека паѓаше авионот, еве како изгледа тоа (ВИДЕО)

Се појави снимка од падот на авион во Преторија во Јужна Африка. Снимката ја забележа еден од патниците од авионот додека тој паѓаше и го прикажува целиот ужас кои луѓето го преживеаја додека и гледаа на смртта во очи.Во оваа авионска несреќа која се случи на 10 јули загина едно лице,а 20 се повредени.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари