Не постои човек кој нема да се изнервира кога ќе види дека пајак му го однел автомобилот.  Некои се одлучуваат да се помират со тоа дека ќе треба да си платат казна, но други бурно реагираат и одлучуваат да влезат во конфликт со вработените во „пајак“ службата.

Таков е и примерот од Тексас  Еден таков пример беше снимен во Тексас во кој една жена која заради непрописно паркирање, сакаа да и го одведат автомобилот.

И наместо да се расправа со работниците или да се обиде да ги убеди да не го сторат тоа, жената влезе во автомобилот  го стартуваше и додаде гас.

А потоа излезе од автомобилот за да види дали може да излезе.

Иако возачот на пајакот и и рече дека нема шанси да излезе од таму, таа повторно влезе во автомобилот, додаде повеќе гас и побегна!