Колумбија е земја која високо се котира кога станува збор за неверствата, а видеата кои секојдневно се појавуваат по социјалните мрежи се доказ за ваквите тврдења.

Овој пат на дело е фатен средовечен маж кој си ја однел љубовницата во кино, а во моментот додека уживале во филмот и опуштено грицкале пуканки, во салата влетала неговата жена.

Изневерената жена ја снимила сцената кога му пришла на мажот и на неговата љубовница, која веднаш побегнала. За разлика од неа „немирниот“ сопруг добил неколку воспитни шлаканици, по што почнал да бега.

Наместо да го гледа саканиот филм, тој се нашол во парче во кое главната улога ја имала неговата бесна сопруга.

 

@capi_oficial38lo pillaron

♬ sonido original – capi oficial