Девојки имајте го ова на ум

Овие работи никогаш не ги кажувајте за време на секс!

Жената никогаш не смее да се извинува за својот изглед.

Да се соблечете пред друга личност претставува навистина интимен чин и нормално е тоа да потикне чувство на непријатност, но доколку личноста пред која сме е онаа вистинската, таа ќе направи се тоа чувство да исчезне. Жената никогаш не смее да се извинува за својот изглед. Овие 6 реченици ниту една жена не смее да ги каже – бидејќи добриот секс, е секс полн со самодоверба.

Немој да ме гледаш...
Ги мразам своите ...
Ти се допаѓа ли мојата...
Исклучи го светлото...
Извини поради мојот (X дел од телото)...
Не сакаш тоа да го видиш...

Доколку го нешто му ускратувате на вашиот партнер, се чувствувате и вие непријатно, а навистина треба потполно да уживате.

Поврзани

Најнови вести

Коментари