Сите ние имаме барем една личност во друштвото која навистина сака да се жали и сè нешто ѝсмета. „Мрчењето“ е составен дел од карактерот на овие хороскопски знаци

ДЕВИЦА

Овие вечни перфекционисти едноставно не можат да си помогнат. Тие забележуваат сè и во состојба се да најдат маанадури и во нешто совршено и без проблем ќе го кажат тоа. Тие знаат најдобро и нема да го кријат своето мислење. Всушност, тие ќе го споделат тоа дури и кога дури не сте го побарале тоа. Сепак, имајте во предвид дека тие не го прават тоа затоа што се злонамерни, едноставно тоа е дел од нивниот карактер.

РАК

Раковите исто така имаат репутација на приговарачи, но исто така тоа не го прават тоа  злонамерно. Тие едноставно не можат да ги задржат емоциите за себе. Ако нешто им пречи, тие веднаш ќе се пожалат или ќе се спротивстават со цел да се реши проблемот што е можно побрзо.

ШКОРПИЈА

Шкорпиите сакаат да бидат во позиција на лидер и кога работите ќе излезат од нивна контрола тие нема да се воздржат премногу. Тие се брутално искрени и ќе се спротивстават веднаш, и во тој налет на емоции и искреност не сфаќаат дека со приговарање нема да ја вратат контролата во свои раце. Исто така, многу ги вознемирува ако некој им ги расипе плановите и тие нема да престанат да се жалат сè додека сè не биде по нивно.

ВОДОЛИЈА

Водолиите се одлични интелектуалци кои сакаат долги расправи во кои можат да го кажат своето мислење. Кога се жалат на нешто или приговараат, бидете сигурни дека тоа го прават токму затоа што сакаат да започнат расправија.