Многу е променето како резултат на пандемијата. Дури и свадби повеќе не можат да се слават како во 2019 година. За среќа, една работа секогаш останува иста –  љубов!

Значи, и оваа година, некои знаци ќе ја слават љубовта и довербата.  Им честитаме на веридбите на Лав, Овен, Рак и Јарец.

Рак
Ракот е апсолутно семеен тип. Веќе подолго време планира сопствено семејство. По непречено професионално возење во 2021 година, тој ќе се осмели да го направи следниот чекор со својата партнерка.

Ќе се вери и планира голема постпандемична свадба. Така што целото семејство, како и широк круг пријатели можат да бидат среќни. И, Ракот конечно ќе ја добие венчавката од соништата што отсекогаш ја посакувал.

Лав
Од рана возраст, Лав замислува како ќе изгледа неговата свадба. Па така и неговиот партнер. Затоа тој планира голем, романтичен гест што ќе се случи на лето. И тоа е едноставно совршено! Овој хороскопски знак ќе се стопи и тој не може а да не каже да. Свадбата мора да биде спектакуларна – како и веридбата, се разбира. Затоа, планирањето ќе трае неколку години. Но, само најдоброто за лавот!

Овен
Овенот не е хороскопски знак за една ноќ. Откако ќе се за вљуби, тој знае дека неговата љубов ќе трае вечно. Овните во долги врски можат да очекуваат големо изненадување во 2021 година. Имено, ќе добие предлог за брак. Двајцата партнери сакаат да одвојат време за да ја испланираат венчавката, но сепак ќе бидат на седмото небо во текот на целата година.

Јарец
Ѕвездите ќе и донесат апсолутна љубовна среќа на јарецот/козата во 2021 година. Хороскопскиот знак никогаш порано не бил посреќен во врската. Ниту расправиите ниту секојдневниот стрес не можат да ја расипат љубовта кон јарецот оваа година. И, тоа ќе кулминира со романтичен предлог во втората половина на годината. И секако со пресреќно “да“.