Само 3 бои

Овие бои ја прават облеката да изгледа скапо

Жените знаат дека бојата на облеката е подеднакво важна како и самиот модел.

Постојат 3 бои со која облеката изгледа поскапа отколку што реално е.

Бела

Чисто белата може да ја носите од глава до пет или да додадете контрастни аксесоари. Добро се комбинира со нежни и неутрални бои, понекогаш доволно е да одберете само бело палто.

Црвена

Кога на себе ќе облечете црвена боја, кожата автоматски ви сјае. Заменете ја црната со нежно кремасти тонови.

Кралски сина

Најелегантната боја која некогаш постоела. Добро се комбинира со двете претходни, може да ја носите на секој материјал и модел. Најдобро се комбинира со топли бои или со контрастните црна и бела.

Поврзани

Најнови вести

Коментари