Овде се наоѓа У-точката која дава оргазам за памтење!

 Ако партнерот е тука, нека стимулира со јазикот...

Жените се одушевени на У-точката која во некои моменти овозможува силни и подобри оргазми.

Оваа точка не е тешко да се најде. Потекнува од латинскиот забор уретра што значи мочен канал и затоа го означува подрачјето околу вашето мочно каналче. Се наоѓа точно помеѓу клиторисот и вагината, прку која поминувааат многу нервни завршетоци.

Како се стимулира У-точката?

Ако се задоволувате сами со рака, тоа правете го со лефтерен притисок и милување. И ако при тоа го стимулирате и клиторисот, ќе се чуствувате суперсензитивно.

Ако партнерот е тука, нека стимулира со јазикот, прстите и пенисот, објаснува мис7. 24 часа.хр.

Оваа "жешла" игра пробајте ја вечер и подгответе се за силен оргазам!

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари