Овчарот ерген од Пухче кој бараше жена, можеби конечно ја најде …

Ергенот Овчар од Пухче кој бараше жена претпоставуваме дека нашол зошто веќе поминаа 4 години но ако уште бара може да му помогнеме нека се обрати до нас.Неговиото видео беше прегледано 119 000 пати така да веројатноста дека нашол жена е многу голема,но неговиот оглас е нешто што стварно не насмеа и секоја чест за храброста на дечкото :

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари