На ова девојче од САД многумина му завидуваат особено затоа што во живо ја слуша принцезата Ариел од цртаниот „Малата сирена“. Всушност девојлето има дадила со ангелски глас, која откако мајката ја објавила на ТикТок станала вистинска ѕвезда.

– Се обидувам да ја охрабрам почесто да пее, но ја обесхрабрува изгледот. А всушност се што можеме да видиме моите деца и јас е убавина, напишала мајката.
@nickiunplugged@delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ #disney #singer #mom #babysitter #thevoice♬ original sound – Nicki Marie

 

@nickiunpluggedReply to @zzzachariah The response you guys have been waiting for 🥰 @disney #vocals #singingbabysitter #mulan @delaneyreneemusic 🤍

♬ original sound – Nicki Marie