ОВА СЕ ВИКА ГУЖВА: Вакво нешто немате видено (ВИДЕО)

Видео снимено во Индија покажува што во вистинска смисла на зборот значи гужва.

Луѓето се туркаат за да влезат во автобус.

Вакво нешто сигурно не сте виделе на нашите простори.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари