Ова е новото БМВ на Буѓа - пече прасиња додека вози 200 на саат (ВИДЕО)

Жител на селото Страгари вградил во својот автомобил две скари кои работат и додека возилото оди со брзина од 200 километри на час.

Буѓа, ете така, решил своето ново БМВ кое е во одлилна состојба да го претвори во подвижна печка за подготовка на прасиња или други месни специјалитети.

Извор: Блиц

Поврзани

Најнови вести

Коментари