Ова е најубавото девојче во светот: Има само 7 години и заработува 6 милиони годишно

Обично „нашето" е најубаво нели?

Ана има само 7 години живее во Русија и ја носи титулата најубав детски модел.

Зборови неможат да ја опишат нејзината убавина. Во продолжение погледнете дел од нејзините фотографии...

Поврзани

Најнови вести

Коментари