Oва е најубавата Албанка од Македонија (ФОТО)

Арбенита Исмаили е Албанка родена и израсната во Куманово, а се школувала во Скопје.Таа решила својата убавина да ја искористи во странство, па сега пали и жари по светот. Мора да признаеме прекрасна е, сега е дел од Елит модел лук престижната агенција.Арбенита Исмаили важи за една од најубавите светски манекенки . . .

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари