Откриена теоријата за двојничката на Меланија Трамп: Еве која жена се појавува место неа!

 “Меланија навистина сакаше да биде тука со нас", рекол Трамп... но  Меланија стоела до него!

Откриена теоријата за двојничката на Меланија Трамп: Еве која жена се појавува место неа!

Сопругата на американскиот претседател, Меланија Трамп, е предмет на интересирање во јавноста. Медиумите ја следат во чекор, а најмногу внимание привлече една сомнителна ситуација.

Постои теорија дека Меланија Трамп користи двојничка која наместо неа се појавува во некои ситуации. Оваа приказна ја засили сликата после слетување на Доналд Трамп во Брисел.

Додека првата дама излегувала од авион, некои забележале дека баш и не личи на себе. Како што објаснува Бизнис Инсајдер теоријата вели дека Меланија користи двојничка да ја заменува од време на време.

Фотографијата на која излегува од авион само долеваа масло на огон. Меланија веројатно не користи двојничка, како што не користеле и поранешните први дами.

Целата приказна почнала минатата година. Додека таа и Доналд се симнувале од авионот, после ураганот Харви, се појави приказна дека Меланија не личи на себе со што веднаш тргнала проказната дека има двојничка.

Носела големи наочари за сонце и качкет кој доста и го покривл нејзиното лице. Во септември Трамп разговарал со луѓето после ураганот Ирма на Флорида.

"Сакам на сите да ви се заблагодарам во свое име и во име на претседател...

Меѓутоа Меланија стоела покрај него кога го рекол тоа, и повтроно носела големи наочари за сонце и качкет, од кои нејзиното лице доволно не се гледало. Поради коментарот на Трамп се кренале шпекулации, без докази, дека Меланија навистина не била покрај него и дека се работи за двојничка.

За време на обраќање кон новинарите на тревникот пред Белата куќа минатиот октомври, Трамп нагласил дека неговата жена е покрај него.

"Мојата сопруга Меланија која се наоѓа тука со нас, смета дека оваа тема е многу важна", рекол Трамп.

И оваа фотограгија од тој настан на кој Меланија е сликана од необичен агол, предизвика претпоставки дека со него е двојничката на Меланија.
Twitter Ads info and privacy

И како за крај, во прилог за тероиите не помага фактот дека првата дама ја чува агетнка која многу личеи на неа.

Агентката ја чува од февруари 2017 која е слична во висината и иста боја на коса, како и тоа дека често носи наочари за сонце, како Меланија.

Нивната сличност е исто така дел од теоријата, повторно без докази, дека агентката е често во улога на двојничката на Меланија.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари