Љубовта и врските се многу чудни работи и никогаш не ви е јасно што една личност би можела да стори во име на љубовта.

Понекогаш тоа се слатки и романтични работи, а понекогаш, поради повредени чувства, личност која сакаше се претвора во „ѕвер“ и е подготвена да ги повреди сите околу себе.

Во овој случај, момчето ја изневери девојката, а тогаш таа го стори тоа во неговата куќа и потоа сето тоа го објави на Интернет. Различни коментари се движеа од поддршка до осуда.

So the guy cheats and this is what she does to his house, and then uploads it to the internet…. Not to mention the number of comments “you go girl, that’s what he gets” and “if he didn’t cheat this wouldn’t had happened” 😬 from r/trashy

Имено, девојката зела чекан и удрила по ѕидот, правејќи ги првичните букви на пцовка. Еден корисник на Redit рече дека ова е одличен доказ во хипотетичка постапка, додека друг рече дека ова не е скапа поправка. Имаше и такви кои пишуваа дека прељубникот го заслужува тоа.

Кога сè ќе се додаде, можеби е најдобро да не го изневерувате партнерот и да не уништувате туѓ имот.