Не можела да верува што гледа

Британката Тајла Октев (19) се враќала од работа минатата недела кога решила во последен момент да уплати ливче за познатата лутрија EuroMillions.

Знаела дека е можна добивка на повеќе од милион евра, но исто така била свесна дека шансите, благо речено – никакви. Сепак таа ги уплатила броевите и вечерта вклучила ТВ.

Кога ја видела добитната комбинација, како некој да ја полеал со ладна вода. Се укочила почнала да плаче.
На Фејбук го закачила своето ливче и го споредила со победничките броеви.

Каква е шансата да бирате 5,6,11,13, 24, 45,49, а победникот да освои милиони со комбинација – 4, 7, 12, 25, 46, 48, напишала алудирајќи на тоа што секој нејзин број бил за влакно близу до победничкиот.

Нејзиниот пост станал вирален, а луѓето буквално и изразувале сочуство, дека и тие се тажни поради нејзиното промашување

“Мислам дека никогаш нема да играм лото. Сега ми беше таа шанса“, додала Талија.